top of page
Expert in familierecht

Advocatenkantoor Nancy Boeckx, uw expert in familierecht in regio Zandhoven

Familierechtelijke vragen

Vind de antwoorden op uw familierechtelijke vragen

Van plan om te scheiden? Of heeft u problemen met alimentatiegeld? Familierecht is complex en kan vaak gevoelige of zeer stressvolle onderwerpen met zich meebrengen. Het is noodzakelijk om een ervaren advocaat aan uw zijde te hebben die u met vertrouwen, empathie, zekerheid en professionaliteit door moeilijke ervaringen loodst. 

Advocatenkantoor Nancy Boeckx helpt u graag bij juridische relatiekwesties tussen familieleden, of dat nu te maken heeft met huiselijk geweld, echtscheiding, gezinsfinanciën of voogdij- en omgangskwesties. Als expert staan we u bij als adviseur omtrent familierecht en trachten we een bemiddelende rol te spelen. Indien nodig pleiten we namens u als cliënt, mocht het tot een rechtszaak komen. 

Problemen met alimentatiegeld

Wat kunnen we voor u doen?

Een probleem kan pas een oplossing krijgen als u over alle informatie beschikt. Bij Advocatenkantoor Nancy Boeckx in Zandhoven geven we u deskundig advies omtrent de juridische mogelijkheden die er zijn om het probleem aan te pakken. Bij een gesprek proberen we een beeld te scheppen van de gehele situatie en zoeken we uit welke oplossingen er zijn. In de eerste plaats staan we u bij met advies en spelen we een bemiddelende rol tussen de verschillende partijen. Op die manier worden langdurige en slopende rechtszaken mogelijk voorkomen. 

Biedt bemiddeling geen oplossing, dan is het nodig om naar de rechtbank te stappen en een procedure op te starten. Ook met deze stappen kunnen we u helpen en eventueel pleiten. Onze taak is niet alleen om onze cliënten bij te staan doorheen het hele juridische proces, maar we zorgen ervoor dat uw kant van het verhaal duidelijk wordt gehoord en verdedigen uw belangen. Met ruim 30 jaar ervaring als advocaat beheersen we de kunst van het pleiten. 

De procedures kunnen plaatsvinden in de Kamer voor Minnelijke Schikking of in de Familierechtbank. 

Familierecht
Advocatenkantoor Nancy Boeckx

CONTACTEER ONS

Wilt u meer weten over wat Advocatenkantoor Nancy Boeckx in Zandhoven voor u kan doen? Neem contact met ons op voor een afspraak. 

bottom of page