top of page
Huurrecht

Advocatenkantoor Nancy Boeckx, 30 jaar ervaring in verkeersrecht

30 jaar ervaring in verkeersrecht

Wanneer heeft u een advocaat verkeersrecht nodig?

PV ontvangen? Een dagvaarding van de politierechtbank? Of bent u betrokken bij een verkeersongeval? In dat geval is het best om een beroep te doen op een advocaat verkeersrecht. Advocatenkantoor Nancy Boeckx in Zandhoven heeft meer dan 30 jaar ervaring in verkeersrecht en staat u graag bij. Als advocatenkantoor bieden we een adviserende rol voor cliënten die een snelheidsboete hebben ontvangen, alcohol of drugs hebben gebruikt in het verkeer, een verkeersongeval hebben veroorzaakt of ondergaan, of vluchtmisdrijf hebben gepleegd.

Wat uw situatie ook is, u doet er goed aan een expert verkeersrecht onder de arm te nemen die u bijstaat met advies. Door onze kennis van zaken geven we u eerlijk en professioneel advies over de mogelijkheden en welke stappen er dienen te worden gezet.

expert verkeersrecht

Hoeveel kost een advocaat verkeersrecht?

De kans is groot dat een advocaat verkeersrecht u niets kost. Mocht u over een rechtsbijstandsverzekering beschikken, dan kunt u even langslopen bij uw verzekeringsmaatschappij om te informeren of de kosten van de advocaat en de gerechtskosten eventueel vergoed worden. Wanneer u over een dergelijke verzekering beschikt, dan mag u zelf de advocaat kiezen die u bijstaat, maar uiteraard kiest u het beste voor een specialist in verkeerszaken zoals Advocatenkantoor Nancy Boeckx in Zandhoven. Indien gewenst kunnen we ook zelf nagaan voor u of uw rechtsbijstandsverzekering tussenkomt.

advocaat verkeersrecht
Advocatenkantoor Nancy Boeckx

CONTACTEER ONS

Meer weten over verkeersrecht en welke stappen er kunnen worden gezet? Stuur ons een bericht voor meer informatie omtrent uw specifieke zaak.

bottom of page