top of page
Huurrecht

Advocatenkantoor Nancy Boeckx voor alle geschillen inzake huurrecht in regio Zandhoven

geschillen tussen huurder en verhuurder

Advocaat bij geschillen tussen huurder en verhuurder

Of u nu een woning huurt of u zelf verhuurder bent, het is niet ondenkbaar dat het ooit tot een conflict komt tussen beide partijen. Denk maar aan het niet betalen van het achterstallige huur, de verhuurder die het uitvoeren van herstellingen niet nakomt of de vrijgave van de huurwaarborg nadat het huurcontract is afgerond. Wanneer geld een kwestie wordt en beide partijen er zelf niet uitkomen, is het nuttig een beroep te doen op een advocaat gespecialiseerd in huurrecht.

Advocatenkantoor Nancy Boeckx in Zandhoven heeft een ruime expertise in deze materie en biedt u deskundig advies over de rechtsregels, maar ook over de eventueel te nemen stappen mocht er moeten worden overgegaan tot juridische actie. Huurrecht is een rechtstak dat steeds evolueert en waarvan de regels dus kunnen wijzigen. Daarom kijken we ook het contract zelf na om na te gaan wat is afgesproken tussen beide partijen. Vervolgens trachten we altijd eerst te bemiddelen om dure procedures te voorkomen. Lukt dat niet, dan pleiten we voor u bij de Vrederechter. 

te huur

Met welke geschillen kunnen we u helpen?

Er zijn verschillende redenen waarom een advocaat gespecialiseerd in huurrecht een goede zet kan zijn. Achterstallige huur of het niet nakomen van achterstallige kosten door de huurder is een vaak voorkomende situatie. Maar ook het niet uitvoeren van huurherstellingen of het vrijmaken van de huurwaarborg door de verhuurder is een mogelijk geschil. Daarnaast zijn er ook vaak problemen met de ontbinding van het huurcontract en het eventueel uitdrijven van de huurder. In al deze situaties staat Advocatenkantoor Nancy Boeckx in Zandhoven u graag bij om tot een passende oplossing te komen. 

Huurrecht
Advocatenkantoor Nancy Boeckx

CONTACTEER ONS

Meer weten over huurrecht en wat ons advocatenkantoor voor u kan doen? Maak een afspraak voor een eerste inleidend gesprek.

bottom of page